Espai de coworking

home384

Coworking Girona es un espai de 234 m2 ubicat a la primera planta d’una edificació industrial de nova construcció en el centre del Polígon Industrial de Girona, a Riudellots de la Selva.  Té una situació privilegiada: a poca distancia del centre de Girona i de l‘ accés a l’autopista A-7, al costat de l’ « Eix Transversal » que uneix Girona amb Vic i de l’Aeroport Girona Costa-Brava.
Coworking Girona es una sala diàfana tipus loft, amb molta llum natural i amb instal·lacions totalment noves. Disposa de 18 espais de treball, 12 espais fixes distribuïts en 3 illes de 4 llocs de treball cadascun i d’un altra illa de 6 espais per a coworkers no fixes.
Disposa de sala de visites per a 8 persones i d’una altra sala para 16 persones separades mitjançant un paret mòbil que permet unificar-les en una sola sala per a 20/25 persones per a reunions, presentacions o tallers de formació.
També disposa d’un espai de cuina/office equipat, armaris, connexió a internet d’alta velocitat, projectors, equips multi funció per imprimir, escanejar, copiar ,etc.

Lloc de treball

L’espai individual consisteix en una taula blanca de 140 x 80 cm amb superfície mòbil i connexió a la xarxa elèctrica i al cablejat de la xarxa informàtica amb endolls situats en una plataforma especial que permet arribar i endollar immediatament sense que cables i connexions ocupin espai de taula, amb opció a disposar de separadors frontals i/o laterals,  buck de calaixos o armariet amb clau, cadira ergonòmica i paperera.

Inclou:

L’OFFICE
·

Coworking Girona disposa d’una cuina/office equipada amb nevera, microones i cafetera així com de taules altes i taburets on pendre un cafè, fer petar la xerrada de forma distesa o fullejar la premsa del dia

ACCÉS
AL CENTRE

Per entrar al centre cada usuari disposarà d’una clau numèrica de la porta general i d’una targeta magnètica d’accés individual a l’espai de Coworking. Si el servei contractat es full time, l’accés es possible 7dies /24hores.

INTERNET I CONNEXIONS

Cada lloc de treball disposa dels seus propis endolls i de dues connexions de xarxa IP individualitzades a banda d’accés per Wi-fi a tot l’espai del centre.

PARKING
·

La zona on està ubicat Coworking Girona és de fácil accés i disposa d’una amplia zona d’aparcament gratuït.

Modalitats de coworking:

Coworking Temps Complet:

Accés il·limitat mitjançat un sistema de control d’accés individual amb targeta codificada.

Coworking Temps parcial:

De Dilluns a  Divendres, a triar entre horari de matí (9:00 a 14:00) o tarda (14:30 a 19:30)

Abonaments horaris:

Ideal per a projectes temporals o d’ús esporàdic i irregular.

Demana informació

Truca’ns al 872 987 222

Et convidem a provar-ho, tens un dia gratis de prova, veuràs el funcionament i coneixeras a tot l’equip del coworking.