Logo-coworking

Coworking Girona celebra el seu 5è aniversari amb una convocatòria de suport a professionals que treballen a casa

Sota el lema Cinc anys, cinc oportunitats , s’oferiran cinc espais de treball gratuïts durant tres mesos a freelance que vulguin fer el salt a un espai de treball compartit

 

Coworking Girona, el primer coworking privat de Girona, celebra el seu cinquè aniversari amb una convocatòria de suport a professionals que treballen a casa. L’objectiu de la convocatòria, Cinc anys, cinc oportunitats, és facilitar l’accés a un espai de treball compartit a cinc professionals i als quals subvencionarà la quota dels tres primers mesos perquè puguin conèixer de primera mà els avantatges de treballar en un coworking i explorar noves oportunitats professionals.

La convocatòria anirà adreçada a professionals, freelance i empreses de nova creació del màrqueting, la comunicació, la creativitat i el desenvolupament web. Els interessats a participar poden inscriure’s a la pàgina web https://www.coworking-girona.com/5e-aniversari-coworking-girona/ o enviant un e-mail a info@coworking-girona.com amb el seu currículum vitae i un book de feines realitzades.  

[contact-form-7 id=”998″ title=”Contact Form_copy”]